Szállás alapdíj táblázat - az alapárért biztosított szolgáltatás - kiegészítő szolgáltatás - a foglalás menete - fizetési módok - szállásdíj fizetés K&H SZÉP Kártya segítségével - szállásdíj fizetés OTP SZÉP Kártya segítségével - szállásdíj fizetés MKB SZÉP Kártya segítségével - lemondás - akciók és csomagok - 4-et fizet, 5-öt kap kedvezmény - szilveszteri csomag - ajándék szállásutalvány - őrségi wellness napok - hosszú hétvége csomag - romantikus éjszakák - ajándék boroskorsó

 

Gratulálunk a kitűnő ízlésről tanúskodó döntéséhez! Ön jól választ, ha hozzánk készül!

  

Szállás alapdíj táblázat

A Csinyálóház szállásdíja:

- 50 000 Ft / ház / éjszaka (1, 2 vagy 3 személy esetén)
- 60 000 Ft / ház / éjszaka (4 személy esetén)
- 70 000 Ft / ház / éjszaka (5 személy esetén)

Ezt az alapárat a kedvezmények és csomagok jelentősen módosíthatják - ezért érdemes azokat megismerni. Szívesen adunk egyéni árat (engedményt), különösen az elő- és utószezonban a teljes házat hosszabb időre igénybe vevő vendégeinknek.

Az alapárért biztosított szolgáltatás

- antiallergén ágyneműk és huzatok, törölköző használata
- folyékony szappan és hajszárító a fürdőszobában
- ingyenes Wi-Fi (vezeték nélküli) internetkapcsolat
- LCD tévé
- önellátás lehetősége a Csinyálóház jól felszerelt konyhájában
- klíma használata (fűtés - hűtés)
- a kétholdas kert és tartozékainak használata
- a biztonságos parkolás
- ajándék képeslap a Sindümúzeum ingyenes megtekintésekor

A fenti áron felül fizetendő még az idegenforgalmi adó (IFA), amelynek mértéke 400 Ft/fő/éj a 18 éven felüli vendégek után.

Érkezés és elutazás:

A szállás elfoglalásának legkorábbi időpontja: 15:00
A szállás elhagyásának kért időpontja: 10:00

Kiegészítő szolgáltatás

- bőséges bővített kontinentális reggeli: 3 000 Ft/fő/reggel (min. 5 fő esetén)
- a téliesített ház előfűtése november 15 és április 15 között 10 000 Ft
- mosógéphasználat: 1000 Ft/program (mosóport adunk)
      

A foglalás menete  

A szállást a szállásdíj kifizetésével lehet lefoglalni. A szállásdíj kifizetése az alábbiak szerint történhet:

1., online, azonnali foglalás a Csinyálóház jelen weboldalán keresztül.

- kattintson IDE az azonnali és online foglaláshoz
- a foglaláshoz dombornyomott bankkártya szükséges, melyet a foglalás napján megterhelünk a teljes szállásdíj értékével
- banki adatai biztonságos, titkosított csatornán keresztül jutnak el hozzánk
- foglalás után automatikus visszaigazolást kap

2, elektronikus levélben (e-mailben) vagy telefonon

- a 06(20)534-2780-as telefonszámon, vagy a  foglalas@csinyalohaz.hu villanypostacímen lehet egyeztetni 
- előzetesen azt kell tisztázni, hogy van-e a kívánt időpontban szabad helyünk, mennyibe kerül a szállás és milyen fizetési módot kíván használni a kedves vendég
- majd ki kell fizetni a szállásdíjat, s az időben történő fizetéssel létrejön a foglalás 
- a szállásdíj kiegyenlítéséről visszaigazolást küldünk, vagy szerződést írunk alá.
- az elfogadott fizetési módokról itt olvashat

Amennyiben nem a telefonos megbeszélésünk után közvetlenül utalja át a szállásdíjat, akkor kérjük, hogy az átutalás előtt telefonon érdeklődjön, hogy van-e még a keresett időpontban szabad helyünk! Amennyiben a pénzt elküldte, de a kért időpontban mégsem tudunk szállást adni (mert valaki hamarabb fizette ki), akkor a választásának megfelelően vagy visszaküldjük a szállásdíjat, vagy másik időpontban adunk szállást.

Azaz a megállapodásunk az összeg megérkezésekor lép hatályba a szabad szobák erejéig. Ha időközben elfogyott a szabad szálláshelyünk (augusztusban ötpercenként változhat a helyzet), akkor az összeget postafordultával visszaküldjük. Ha van szabad szobánk, akkor az összeg foglalóként viselkedik. 

A lefoglalt szállást annak teljes időtartama alatt fenntartjuk, azt másnak semmilyen körülmény között nem adjuk ki. Önnek akkor sem kell aggódnia, ha az érkezés napján mégsem tudna megérkezni, ugyanis - a szállodák gyakorlatával ellentétesen - mi végig foglaljuk Önnek a szállást.

Átutalás esetén kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatába szíveskedjen beírni a kedves nevét, a telefonszámát és az érkezés dátumát! Ez esetben azonnal vissza tudjuk igazolni az átutalását.

Szép kártyával történő fizetés esetén külön villanyposta-levélben kérünk erről értesítést (mert a banki adminisztráció megnehezíti az azonosítást), lehetőleg valamilyen átutalás azonosítóval kiegészítve. A biztonságos azonosítás érdekében előre is hálásan köszönjük a könyveléshez nyújtott segítségét! 

  

 orsegi_szallashely

A veleméri Csinyálóház terasza szeptember végén, amikor "Még nyílnak a völgyben a kerti virágok ..."

 

 

 Fizetési módok

- banki előreutalással (a megjegyzésben szíveskedjenek a nevüket, a telefonszámukat és az érkezési időpontot feltüntetni!)
- dombornyomott bankkártyával weboldalunkon keresztül (VISA és Mastercard kártyákkal)
- az OTP Bank bármelyik fiókjában a számlánkra történő pénztári befizetéssel
- K&H SZÉP kártyával (szállás alszámláról)
- OTP SZÉP kártyával (szállás alszámláról)
- MKB SZÉP kártyával (szállás alszámláról)

A fenti gombra kattintva a booking.com rendszerébe jut, ahol tájékozódhat a foglaltságunk és az euróban megadott (de forintban is fizethető) áraink felől, valamint (a fent felsorolt típusú bankkártyaszámának megadásával) le is foglalhatja a szállást. Ez esetben 24 órán belül levonjuk azt a szállásdíjat, amelyet a booking.com rendszerében jóváhagyott (ez valamelyest eltérhet a honlapunkon forintban megadott értéktől). Amennyiben az összeg levonása nem sikerülne, Önnek át kell utalnia az elfogadott összeget a bankszámlánkra. A booking.com rendszere szerint az átutalás elmaradása esetén Öntől akkor is követelhető a szállásdíj, ha nem veszi igénybe a szállást. Amennyiben az átutalás sikeres, akkor ez egy gyors és biztonságos szállásfoglalási mód. Ezt ajánljuk. A sikerhez elengedhetetlen a megfelelő, feltöltött bankkártyaszám megadása (hiba esetén annál több a gyűrődés), ezért előre is hálásan megköszönjük a rovat gondos kitöltését!

Számlát adunk.

Szállásdíj fizetés K&H SZÉP kártya segítségével

A K&H honlapján részletes leírás található a SZÉP Kártya elfogadásának folyamatáról.  A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház esetében az itt felsorolt lehetőségek közül a telefonos és az internetes előrefizetés alkalmazható. 

 

Szállásdíj fizetés OTP SZÉP Kártya segítségével

Az OTP honlapjának leírása az eljárásról: https://www.otpportalok.hu/maganszemely-felhasznalas/szep-kartya/ A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház esetében az itt felsorolt lehetőségek közül a telefonos és az internetes előrefizetés alkalmazható. 

 

 Szállásdíj fizetés MKB SZÉP Kártya segítségével

Az MKB honlapja az alábbi tájékoztatással szolgál: https://www.mkbszepkartya.hu/felhasznaloknak.html#fizetes A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház esetében az itt felsorolt lehetőségek közül a telefonos és az internetes előrefizetés alkalmazható. 

 


A veleméri völgy a dombról

A veleméri völgy látképe a Botszeg házai közül

Lemondás

- Érkezés előtti lemondás esetén a befizetett szállásdíjat olyan mértékben tudjuk visszafizetni, amilyen mértékben a szállást másik vendégnek ki tudjuk adni.
- Az elmúlt húsz év alatt öt esetben fordult elő, hogy a vendégünk közúti baleset, hóvihar, vagy sziklaomlás miatt nem tudta igénybe venni a szállást. Ebből 4 esetben last minute jelleggel egy másik időpontban pihenhettek nálunk, vagyis a teljes szolgáltatást igénybe vehették. Az érkezés előtt egy nappal érdeklődtek, hogy másnaptól van-e szabad helyünk. Az 5. esetben - mivel last minute jelleggel nem tudják igénybe venni a kárpótlást - a következő foglalásukból 30% engedményt adunk a befizetett összeg erejéig, vagyis a teljes befizetett összeg lenyaralására is van mód. E lehetőségeket nem tudjuk felajánlani mindenkinek, aki a megállapodott időpontban nem tud, vagy nem kíván megérkezni (mert a vendég nélküli éjszakák a kevés szoba és a rövid szezon miatt nekünk is ugyanolyan veszteséget jelentenek); csupán a rendkívüli körülményekre való tekintettel fejeztük ki ezen a módon az együttérzésünket és készségünket a problémák kölcsönös megelégedésre történő kezelésére.

- A kezdő időpontot követően (szálláslemondás és/vagy korábbi elutazás esetén) visszatérítésre nincs mód.

 
  

Velemer_orsegi_szallas 

A Csinyálóház fák között 

Akciók és csomagok

   négyet fizet, ötöt kap kedvezmény - szilveszteri csomag - ajándék szállásutalvány - hosszú hétvége csomag - romantikus éjszakákajándék boroskorsó

A kedvezményekből foglalásonként csak egyet lehet igénybe venni.

 

4-et fizet, 5-öt kap kedvezmény

Hosszabbítsa meg családi vakációját! Egy ajándék éjszakával ajándékozzuk meg, ha legalább 4 egymást követő éjszakát foglal le a Csinyálóházban!
Az ajánlat fűtést nem igénylő elő- és utószezonban, tele ház (tehát 5 személy) esetében foglalható a következő időszakokban:
- április 15. és május 31. között, illetve
- szeptember 1. és október 15. közötti tartózkodásokra érvényes.
Más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

 Velemeri_szallas

A veleméri Csinyálóház déli lizénái

szilveszteri csomagNépi táncosok Szentgyörgyvölgyön

Három éjszakára és max 5 főre vonatkozik, a szállásdíj 100 000 Ft/ház (az igénybe vett éjszakák és az érkező személyek számától függetlenül).

A ház szilveszteri ajándéka:

- ajándék őrségi boroskancsó a rajta lévő több ezer éves jelek értelmezésével,
- 1 üveg ital,
- egy példány a házigazda valamelyik könyvéből

Fagyveszélyes időkben a szilveszteri díjszabást alkalmazzuk.

 

 Orsegi_szallas

A Fő utca 7. számú porta bejárata

Ajándék szállásutalvány

Ajándékot adni és kapni is jó! Lepje meg szeretteit, kollégáit, barátait egy Csinyálóház ajándékutalvánnyal, mely teljesen személyre szabott ajándékot jelent!
Értéke szabadon megválasztható: Ön döntheti el, hogy egy konkrét forint összegre vagy meghatározott dátumra, esetleg meghatározott számú éjszakára szóljon-e. Az ajándékutalvány vásárlója tiszteletpéldányt kap Varga Géza egyik könyveiből (választás szerint A székelység eredete, vagy az Így írtok ti magyar őstörténetet c. kötetet). További részletekért keressen minket telefonon 06(20)534-2780 vagy e-mailben info@csinyalohaz.hu!

 

 Orsegi_szallas

A veleméri műemléktemplom diadalíve és szentélye


 

Romantikus éjszakák

A négy éjszakára érkező pároknak vacsorakártyát ajándékozunk, amelyet  Nagyrákoson az Alsószeri csárdában használhatnak fel 5000 Ft értékű ételfogyasztás kifizetésére.

 

Ajándék boroskancsó

100 eFt-nál nagyobb szállásdíj esetén ajándék boroskancsót adnunk, az elolvasható virágdísz megfejtésével (amely garantálja, hogy a belőle fogyasztható nedű isteni).

A kancsó képe és leírása: http://csinyalohaz.hu/index.php/cikkek/80-a-segesdi-fenekbelyegek-es-nepi-cserepedenyeink-jelrendszere#kors__mondanivalo 

Két különböző boroskancsó közül lehet választani, az egyik fényképe alább látható.

 

orsegi_szallashely_velemeren

Az "Isten országa" kancsó, amelynek az ágai elolvashatóak

 

 

 

Bababarát őrségi falusi magánszálláshely antik parasztbútorokkal
(2 szoba, 5 ágy, fürdőszoba, konyha)

9946 Velemér, Fő utca 7
+36-20-534-2780

foglalas@csinyalohaz.hu

 

K&H Szép kártya elfogadóhely

OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

Elfogadott bankkártyák: VISA, Mastercard, American ExpressElfogadott bankkártyák: VISA, Mastercard, American Express

Orsegi Wellness Akcio Csinyalohaz

Rólunk mondták

Elsosorban a ház különös varázsa fogott meg bennünket. Ha valaki igazi nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik, itt igazán megkaphatja.

Molnár József, Nagyesztergál


Az Önök háza gyönyörű és minden igényt kielégít.

Szántó Anita


Nekünk maga az Őrség is élmény volt, és ezt csak fokozta a gyönyörűen berendezett házikó.

Harangozó Éva