Foglalás - lemondás

A veleméri völgy a dombról

A veleméri völgy látképe a Botszeg házai közül

Foglalás

- A szállást lefoglalni - időpont-egyeztetés után - a szállásdíj kifizetésével lehet. 
- A telefonos vagy levélbeli megkereséseket érdeklődésként kezeljük. 
- Az elfogadott fizetési módokról ide kattintva tájékozódhat. Az átutalás megjegyzés rovatába az összeg azonosíthatósága érdekében szíveskedjen beírni a nevét, a telefonszámát és az érkezés dátumát! Az összeg megérkezését "postafordultával" visszaigazoljuk.
- A lefoglalt szállást annak teljes időtartama alatt fenntartjuk, azt másnak semmilyen körülmény között nem adjuk ki. Önnek akkor sem kell aggódnia, ha az érkezés napján mégsem tudna megérkezni, ugyanis - a szállodák gyakorlatával ellentétesen - mi végig foglaljuk Önnek a szállást.
- Kérjük, hogy az átutalás előtt telefonon érdeklődjön, hogy van-e még a keresett időpontban szabad helyünk! Amennyiben a pénzt elküldte, de a kért időpontban mégsem tudunk szállást adni (mert valaki hamarabb fizette ki), akkor a választásának megfelelően vagy visszaküldjük a szállásdíjat, vagy másik időpontban adunk szállást.

 

orsegi_szallas

A 2 holdas porta részlete

- A szállásdíj részletekben történő fizetésére kizárólag 100 ezer Ft feletti végösszeg és legalább 3 hónappal korábbi foglalás esetén van mód. Ez esetben 50% foglaló fizetésével lehet foglalási igényt bejelenteni a szállásra; azzal, hogy a hátralékot az érkezés előtt egy hónappal kell kifizetni. Amennyiben a hátralék nem kerül kiegyenlítésre, a kedves vendég az általa befizetett foglalót elveszíti; úgy tekintjük, hogy nem tart igényt a szállásra, amelyet ezért mások rendelkezésére bocsátunk. 

Lemondás

- Érkezés előtti lemondás esetén a befizetett szállásdíjat olyan mértékben tudjuk visszafizetni, amilyen mértékben a szállást másik vendégnek ki tudtuk adni.
- Ha a lemondott időszakot nem tudtuk másnak kiadni (és ezért nem tudtuk visszaadni a pénzét), akkor last minute jelleggel egy másik időpontban is pihenhet nálunk. Ez azt jelenti, hogy az érkezés előtt egy nappal kell érdeklődnie, hogy másnaptól van-e szabad helyünk. Ezt az ajánlatunkat a lemondást követő egy év alatt (a téliesített időszak kivételével) veheti igénybe.
- Az érkezés időpontját követően (szálláslemondás és/vagy korábbi elutazás esetén) visszatérítésre nincs mód.

 

A házak a völgyből nézve

A Botszeg látképe a völgyből

A házak a völgyből

Bababarát őrségi falusi magánszálláshely antik parasztbútorokkal
(2 szoba, 5 ágy, fürdőszoba, konyha)

9946 Velemér, Fő utca 7
+36-20-534-2780

foglalas@csinyalohaz.hu

 

K&H Szép kártya elfogadóhely

OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

Elfogadott bankkártyák: VISA, Mastercard, American ExpressElfogadott bankkártyák: VISA, Mastercard, American Express

Orsegi Wellness Akcio Csinyalohaz

Rólunk mondták

Elsosorban a ház különös varázsa fogott meg bennünket. Ha valaki igazi nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik, itt igazán megkaphatja.

Molnár József, Nagyesztergál


Az Önök háza gyönyörű és minden igényt kielégít.

Szántó Anita


Nekünk maga az Őrség is élmény volt, és ezt csak fokozta a gyönyörűen berendezett házikó.

Harangozó Éva