Szállás listaár táblázat - az alapárért biztosított szolgáltatás - kiegészítő szolgáltatás - foglalás és lemondás - fizetési módok - szállásdíj fizetés K&H SZÉP Kártya segítségével - szállásdíj fizetés OTP SZÉP Kártya segítségével - szállásdíj fizetés MKB SZÉP Kártya segítségével - akciók és csomagok

  

Szállás listaár táblázat

A Csinyálóház szállásdíja (listaár):

- 50 000 Ft  Csinyálóház/éj (1, 2 vagy 3 személy esetén)
- 60 000 Ft  Csinyálóház/éj (4 személy esetén)
- 70 000 Ft  Csinyálóház/éj (5 személy esetén)

Ezt az alapárat a kedvezmények és csomagok jelentősen módosíthatják - ezért érdemes azokat megismernie. Szívesen adunk egyéni árat (engedményt), különösen az elő- és utószezonban, hétköznapokon a teljes házat/lakosztályt hosszabb időre igénybe vevő vendégeinknek.

A fenti árak 2023-ban érvényesek, forintban és éjszakánként az egész házra értendők. 

Minimum foglalandó éjszakák száma: 3 éjszaka

Kiknek ajánljuk a listaárakat?
- akik biztosra akarnak menni és kevésbé számít az ár
- akik csak kevesebb éjszakát szeretnének eltölteni a Csinyálóházban

A Csinyálóházat az érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10:00 óráig kérjük elhagyni.

Az alapárért biztosított szolgáltatás

- antiallergén ágyneműk és huzatok, törölköző használata
- folyékony szappan és hajszárító a fürdőszobában
- ingyenes Wi-Fi (vezetéknélküli) internetkapcsolat
- LCD tévé
- klíma használata (hűtés-fűtés)
- önellátás lehetősége a Csinyálóház jól felszerelt konyhájában
- a kétholdas kert és tartozékainak (pl. a Lugasvég nevű kerti pihenő) használata
- a biztonságos parkolás
- ajándék képeslap a Sindümúzeum ingyenes megtekintésekor

A fenti áron felül fizetendő még az idegenforgalmi adó (IFA), amelynek mértéke 250 Ft/fő/éj a 18 éven felüli vendégek után. A kormány döntése értelmében 2020-ban nem kell beszedni a vendégeinktől.

Kiegészítő szolgáltatás

- légkondícionálás: ingyenes
- fűtés: légkondival és cserépkályhával ingyenes; a téliesített ház előfűtése november 10 és március 15 között: 10 000 Ft
- mosógéphasználat: 1000 Ft/program (mosóport adunk)

Foglalás és lemondás

A szállást lefoglalni a következőképpen lehet:

Elektronikus levélben (e-mailben) vagy telefonon

- a +36 20 534-2780-as telefonszámon, vagy a  foglalas@csinyalohaz.hu villanypostacímen lefolytatott időpont-egyeztetés után - a szállásdíj kifizetésével lehet foglalni
- előzetesen azt kell tisztázni, hogy van-e a kívánt időpontban szabad helyünk, mennyibe kerül a szállás és milyen fizetési módot kíván használni a kedves vendég
- a szállásdíj kiegyenlítéséről visszaigazolást küldünk, vagy szerződést írunk alá.
az elfogadott fizetési módokról itt olvashat

A szállás minden esetben csak a teljes szállásdíj előzetes kiegyenlítésével válik lefoglalttá.

Amennyiben nem a telefonos megbeszélésünk után közvetlenül utalja át a szállásdíjat, akkor kérjük, hogy az átutalás előtt telefonon érdeklődjön, hogy van-e még a keresett időpontban szabad helyünk! Amennyiben a pénzt elküldte, de a kért időpontban mégsem tudunk szállást adni (mert valaki hamarabb fizette ki), akkor a választásának megfelelően vagy visszaküldjük a szállásdíjat, vagy másik időpontban adunk szállást.

Azaz a megállapodásunk az összeg megérkezésekor lép hatályba a szabad szobák erejéig. Ha időközben elfogyott a szabad szálláshelyünk (augusztusban ötpercenként változhat a helyzet), akkor az összeget postafordultával visszaküldjük. Ha van szabad szobánk, akkor az összeg foglalóként viselkedik. 

A lefoglalt szállást annak teljes időtartama alatt fenntartjuk, azt másnak semmilyen körülmény között nem adjuk ki. Önnek akkor sem kell aggódnia, ha az érkezés napján mégsem tudna megérkezni, ugyanis - a szállodák gyakorlatával ellentétesen - mi végig foglaljuk Önnek a szállást.

Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatába szíveskedjen beírni a kedves nevét, a telefonszámát és az érkezés dátumát! Ez esetben azonnal vissza tudjuk igazolni az átutalását.

Szép kártyával történő fizetés esetén külön e-mailben kérünk erről értesítést (mert a banki adminisztráció megnehezíti az azonosítást), lehetőleg valamilyen átutalás azonosítóval kiegészítve. A biztonságos azonosítás érdekében előre is hálásan köszönjük a könyveléshez nyújtott segítségét! 

Fizetési módok

- banki előreutalással (a megjegyzésben szíveskedjenek a nevüket, a telefonszámukat és az érkezési időpontot feltüntetni!)
- dombornyomott bankkártyával weboldalunkon keresztül (VISA, Mastercard bankkártyákkal)
- az OTP Bank bármelyik fiókjában a számlánkra történő pénztári befizetéssel
- K&H SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenőkártyával, szállás zseb)
- OTP SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenőkártyával, szállás zseb)
- MKB SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenőkártyával, szállás zseb)

Számlát adunk.

Technológiai okokból Maestro típusú bankkártyával nem lehetséges az előre történő fizetés. Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy bankkártyás előrefizetésre többnyire csak a dombornyomott bankkártyák alkalmasak; további információkért, kérjük, forduljanak pénzintézetükhöz.

Bankkártyával történő előre fizetés esetén, kérjük, töltse ki és írja alá ezt a mellékletet és juttassa vissza hozzánk szkennelve (foglalas@csinyalohaz.hu) és/vagy postai úton.

Átutalás esetén a megjegyzés rovatban szíveskedjen a nevét, a telefonszámát és az érkezési dátumot feltüntetni! 

Szállásdíj fizetés K&H SZÉP Kártya segítségével

A K&H bankkal kötött szerződésünknek megfelelően a vendégeink a szállásdíjat kifizethetik a Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP Kártya) segítségével is. A K&H honlapján részletes leírás található a SZÉP Kártya elfogadásának folyamatáról. A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház esetében az itt felsorolt lehetőségek közül a telefonos és az internetes SZÉP Kártya-elfogadás előlegfizetés funkciót alkalmazhatja.

 

 

tájékoztató a K&H SZÉP Kártya szállásfoglalás előleggel szolgáltatásról

 

A szálláshelyek felé a foglaló fizetése K&H SZÉP Kártyával is kiegyenlíthető! A szállást igénybe vevő SZÉP kártyabirtokosoknak  már  nem szükséges készpénzzel vagy átutalással előre fizetniük a szállásfoglalás előlegét.  Új szolgáltatásunk, a „szállásfoglalás  előleggel” funkció a szállásadó (szállodák, hotelek, vendégházak stb.) szolgáltatók számára 2012. június 29-től érhető el a K&H SZÉP kártyarendszer  elfogadói felületén. A kártyabirtokosoknak csak  a szálláshellyel  kell kapcsolatba lépniük a szállásfoglalás előlegének K&H SZÉP Kártyával történő kiegyenlítéséért.

 

általános tudnivalók a szállásfoglalás előleggel szolgáltatásról

 

 amennyiben  a szállás szolgáltatást nyújtó hely előleg megfizetéséhez köti a szállás lefoglalását, annak összege kiegyenlíthető K&H SZÉP Kártyával a K&H SZÉP kártyabirtokos 

és a szállás szolgáltató közvetlen együttműködésével. A szálláselőleg megfizetése távolról is történhet, nem szükséges hozzá a kártyabirtokos és a szálláshely közvetlen találkozása.

 a szállásfoglaláshoz szükséges előleget a kártyabirtokos és a szálláshely egyezteti egymás közt, majd a szálláshely indítja el a K&H SZÉP  kártyarendszer elfogadói webes felületen az előleg megfizetéséhez szükséges tranzakciót. Ehhez a kártyabirtokosnak csak a K&H SZÉP kártyaszámát szükséges megadnia (hasonlóan a bankkártyás fizetéshez). 

 a szállás előleg nem kerül átutalásra  a  szálláshely felé,  hanem  az előleg összege a kártyabirtokos alszámláján  zárolásba  kerül, amelyet  csak a szálláshely tud törölni a 

rendszerben. A szálláselőlegre  zárolt  összeget a kártyabirtokos nem tudja elkölteni és ez biztosítékot jelent  a  szálláshely számára, hogy a szállás előlegre  garantáltan  megvan a 

fedezet a kártyabirtokos alszámláján. 

 minden szállásfoglalás előlegfizetési tranzakció egy egyedi azonosítóval (referenciaszámmal) rendelkezik, melyet a K&H SZÉP  kártyarendszer automatikusan generál a tranzakció lezárásakor. Ez az azonosító mind a kártyabirtokos, mind a szálláshely oldaláról egyértelműen beazonosítható.

 szállásfoglalásra  a  K&H  SZÉP Kártya bármely alszámlája (zsebe) megterhelhető. A szálláselőleg tranzakcióról a kártyabirtokos és a szálláshely is e-mailben kap egy 

visszaigazolást, amiben szerepel az előlegfizetés egyedi referenciaszáma is. A szállásfoglalási tranzakciók a K&H SZÉP kártyarendszer kártyabirtokosi és elfogadói felületén

is azonnal megjelennek és külön menüpontban megtekinthetők illetve ellenőrizhetők.

 egyszerre több szállásfoglalás is indítható ugyan annál az elfogadóhelynél ugyanarra a K&H SZÉP Kártyára

 amennyiben  a szállásfoglalás lemondásra kerül,  akkor a szállás előleg is törölhető a rendszerből a szállásszolgáltatást nyújtó hely saját üzletszabályzata alapján. A szállásfoglalás lemondásával kapcsolatos szabályok és vonatkozó díjtételek a szállásszolgáltatást nyújtó hely kizárólagos felelőssége, melyet a K&H SZÉP kártyarendszer nem vizsgál. A kártyabirtokosnak a szálláshellyel kell egyeztetnie ebben a kérdésben.

 szállásfoglalást  legkorábban  a szállás tényleges igénybevétele előtt.180 naptári nappal korábbi időpontra lehet elvégezni

 szállásfoglalás  előlegének fizetése, a szállás díjának a kifizetése és a szállásfoglalás előlegének törlése web alapú tranzakcióval végezhető el a szálláshely szolgáltató K&H SZÉP kártyarendszer webes elfogadói felületén.

 a szállás díjának kiegyenlítése a szálláselőleg tranzakcióra való hivatkozással – a szállásfoglalás előleg tranzakciójának lezárását követően automatikusan generált 

referenciaszám megadásával – indítható, a szálláshely szolgáltató K&H SZÉP kártyarendszer webes elfogadói felületén. A tranzakció összege alacsonyabb és magasabb is lehet, mint ami összegről a szállásfoglalás előlege szól.

 a  szállásfoglalás előlegének  ügyintézése,  a  szállás díjának  kifizetése, és a szállásfoglalás előlegének  törlése  kapcsán a  K&H TeleCenter  közreműködése is igénybe vehető a (06/1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon (7-es menüpont: K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálat),  a fenti műveletek kezdeményezése a  szükséges beazonosítást követően telefonon is lehetséges. 

 

fontos tudnivalók a szállásfoglalásról kártyabirtokosok részére

 

 szállásfoglalás főkártyával és társkártyával is elvégezhető, a tranzakció lebonyolításához csak a K&H SZÉP kártyaszámot kell megadni a szálláshely szolgáltató számára

 a szállásfoglalás érvényes marad akkor is, ha időközben a kártyabirtokos elvesztette vagy letiltotta a kártyáját és pótkártyát igényelt helyette

 a szállás díját, az előleg felhasználásával, csak azzal a kártyabirtokosnak a kártyájával lehet véglegesen kifizetni, akinek a kártyájával az előleg befoglalása történt

 az előfoglalásnál maximum 180 naptári nap adható meg a foglalás érvényességi idejére azaz, eddig az időpontig érvényesíthető a foglalás. Amennyiben az érvényességi időn belül nem kerül felhasználásra a zárolt összeg, úgy az automatikusan felszabadul és hozzáadódik a kártyabirtokos felhasználható egyenlegéhez, ahhoz az alszámlához (zsebhez) amiről az előleg foglalásba került.

 a szálláshely szolgáltatás  számlájának  kiegyenlítésekor a korábbi szállásfoglalás előlegösszege beszámításra kerül.  A tranzakció  véglegesítéséhez  a SZÉP kártyabirtokos 

érvényes kártyaszámára, valamint a kártyabirtokos jelszavára van szükség. 

 a K&H SZÉP kártyabirtokos kezdeti jelszavát a kártyaátvételi tájékoztató tartalmazza. A jelszót a K&H SZÉP  kártyarendszer  munkavállalói felületére történő első belépést követően 

automatikusan meg kell változtatni!

 amennyiben a szállásadóhely és a kártyabirtokos külön megállapodnak, úgy lehetőség van a K&H SZÉP kártyarendszer elfogadói felületén a korábbi szállás foglalási tranzakció törlésére, így a teljes számlakiegyenlítés történhet POS terminálon keresztüli, telefonos  K&H  SZÉP Kártyás tranzakcióval vagy egyéb fizetési mód alkalmazásával.

 a kártyabirtokost a kártyához rendelt jelszó védi az illetéktelen és jogosulatlan fizetési tranzakció lebonyolításától

 

 

 fontos tudnivalók a szállásfoglalásról a K&H SZÉP Kártya elfogadók részére

 

 a szállásfoglalás előlegének rögzítéséhez a szállást foglaló személy K&H SZÉP Kártyájának számára van szükség. A tranzakciót a K&H SZÉP kártyarendszer elfogadói felületén az „előfoglalási tranzakció indítása” menüpontban kell kezdeményezni.

 korlátlan  számú szállás előleg tranzakció végezhető a K&H SZÉP kártyarendszerben. A szállás előleg  tranzakció rögzítésekor a foglaló összege nem kerül teljesítésre a szállásadóhely számára. A befoglalt összeg, az előleg foglalás érvényességi idejéig (maximum 180 naptári napig) zárolásra kerül a kártyabirtokos alszámláján (zsebén), így azt az  összeget a kártyabirtokos nem  tudja elkölteni. A szálláshely szolgáltatás végleges, teljes összegű kiegyenlítésekor a korábbi szállás foglalás összege beszámításra kerül, a K&H SZÉP kártyarendszer  elfogadói felületén az „előfoglalással történő számlakiegyenlítés” menü pont alkalmazásával. A tranzakció folyamán szükség van a SZÉP kártyabirtokos kártyaszámára, valamint a  kártyabirtokos részéről a fizetési tranzakció jelszóval védett megerősítésére. Amennyiben a szállásadóhely és a kártyabirtokos külön megállapodnak, úgy lehetőség van a K&H SZÉP kártyarendszer elfogadói felületén a korábbi szállásfoglalási tranzakció törlésére, így a teljes pénzügyi teljesítés történhet POS terminálon keresztüli, telefonos K&H  SZÉP Kártyás tranzakcióval vagy egyéb fizetési mód alkalmazásával is.

 a szállásfoglalás érvényes marad akkor is, ha időközben a kártyabirtokos elvesztette vagy letiltotta a kártyáját és pótkártyát igényelt helyette. A szállás díjának az előleggel kombinált kifizetése ilyenkor is teljesen biztosított.

 a kártyabirtokost a kártyához rendelt jelszó védi az illetéktelen és jogosulatlan fizetési tranzakció lebonyolításától

 a szálláselőleg foglalásokról azonnali kimutatás kérdezhető le, és az adatok Excel táblázatba is importálhatóak, amik  akár a szálláshely szobafoglalás rendszeréhez is felhasználhatóak. Amennyiben a szálláshely web alapú kiszolgálásában probléma (pl. áramszünet, internet elérési gond stb.) merülne fel, akkor a K&H TeleCenter a (06/1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon (7-es menüpont: K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálat),  minden (szállás előleg foglalása, szállás előleg törlése, szállás előleggel történő számlakiegyenlítés) műveletet képes elvégezni a szálláshely megbízásából, helyette. kapcsolódó oldalak 

K&H SZÉP kártyarendszer elfogadói felület: https://www.kh.hu/publish/kh/hu/mikrovallalkozas/szep_kartya/SZEP_alkalmazasok/SZEP_3.html

K&H SZÉP kártyarendszer munkavállalói felület: https://www.kh.hu/publish/kh/hu/mikrovallalkozas/szep_kartya/SZEP_alkalmazasok/SZEP_1.html

A foglaltság ellenőrzése és a listaár kiszámítása.  

 

Szállásdíj fizetés OTP SZÉP Kártya segítségével

Az OTP bankkal kötött szerződésünknek megfelelően a vendégeink a szállásdíjat kifizethetik a Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP Kártya) segítségével is. Az OTP munkatársai a 06(1)429-7400/2-es telefonszámon adnak tájékoztatást. Az eljárást az OTP honlapja ( https://www.otpszepkartya.hu ) a következőképpen írja le:

orsegi_szallas

A foglaltság ellenőrzése és a listaár kiszámítása.  

Szállásdíj fizetés MKB SZÉP Kártya segítségével

Az MKB bankkal kötött szerződésünknek megfelelően a vendégeink a szállásdíjat kifizethetik a Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP Kártya) használatával, az internetes (www.mkbszepkartya.hu) vagy a telefonos eljárás segítségével. Használható az előrefizetés funkció is.

A kártyát a kártyabirtokosnak az első használat előtt aktiválnia kell. A kártyabirtokosnak tudni kell, hogy mennyi (SZÉP Kártya segítségével) elkölthető pénzzel rendelkezik az alszámláin. Tekintve, hogy a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház szálláshely, ezért elsősorban a 1111 kódot célszerű használni az engedélyeztetéskor. Azonban a nálunk igénybe vett szolgáltatásokat mindhárom alszámláról kifizethetik, tehát használhatják a 2222 és a 3333 kódokat is (csak akkor mindhárom számla esetében külön kell kérni az átutalás engedélyezését). A kapcsolatot a 06(20)534-2780-as telefonon, vagy a foglalas@csinyalohaz.hu villanypostán veheti fel velünk. Az előrefizetés érdekében a kártyabirtokosnak meg kell adnia a kártyaazonosítóját.

Az MKB SZÉP Kártyával történő „előrefizetés/előlegfizetés” Interneten

Az előrefizetéses igény jóváhagyása (ez tipikusan az az eset, amikor egy szálláshely kér előleget a majdani vendégétől) semmiféle előkészítést nem igényel, csak a szolgáltatói szerződés meglétét, s már teheti is a dolgát a szolgáltató. Ekkor az előrefizetési igény egyetlen alkalomra szól, ha a kártyabirtokos jóváhagyta, akkor ezzel le is zárul a folyamat.

Előrefizetés (előlegfizetés) Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott "Azonosító szám"-ot (nem azonos a kártyaszámmal!).

 

Az előrefizetés menete röviden az alábbiak szerint zajlik:

  • a Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba,
  • megadja a kártyabirtokos "Azonosítószám"-át, nevét és az egyéb szükséges adatokat (igény érvényessége, ügyiratszám (ha van ilyen), szolgáltató e-mail címét).
  • a szolgáltató a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően megadott e-mail címre kap egy "Előrefizetési azonosító" számot ezt közli a Kártyabirtokossal (e-mailen, vagy telefonon),
  • a Kártyabirtokos ezt követően külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott "Előrefizetési azonosító" segítségével, a szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével
  • Amennyiben a Kártyabirtokos a megadott időpontig az előrefizetési igényt a rendszerben sikeresen jóváhagyja (megtörténik a zárolás), úgy a tranzakcióról mind a Szolgáltató, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap.
  • Az így kifizetett (zárolt) összeg – a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan – 12 munkanapon belül kerül átutalásra a szolgáltató részére.
 

Ezt a fizetési módot a Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodásuk szerint bármikor alkalmazhatja.

Az előrefizetéses engedélyezés bemutatóját itt megtekintheti:

Amennyiben mint szolgáltató Előrefizetéses engedélyezést kíván kezdeményezni, az alábbi nyomógomb segítségével megteheti:

A foglaltság ellenőrzése és a listaár kiszámítása.  

Akciók és csomagok

Kedvezményes ajánlatainkért kérjük, kattintson ide. Csomagajánlatainkat itt tekintheti meg. A hosszú hétvégékre, többnapos ünnepekre szóló, esetleg a szilveszteri ajánlatunkra, vagy a legkedvesebb vendégnek járó ajándékra kiváncsi? Kattintson ide!

A foglaltság ellenőrzése és a listaár kiszámítása.   

Bababarát őrségi falusi magánszálláshely antik parasztbútorokkal
(2 szoba, 5 ágy, fürdőszoba, konyha)

9946 Velemér, Fő utca 7
+36-20-534-2780

foglalas@csinyalohaz.hu

 

K&H Szép kártya elfogadóhely

OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

Elfogadott bankkártyák: VISA, Mastercard, American ExpressElfogadott bankkártyák: VISA, Mastercard, American Express

Orsegi Wellness Akcio Csinyalohaz

Rólunk mondták

Elsosorban a ház különös varázsa fogott meg bennünket. Ha valaki igazi nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik, itt igazán megkaphatja.

Molnár József, Nagyesztergál


Az Önök háza gyönyörű és minden igényt kielégít.

Szántó Anita


Nekünk maga az Őrség is élmény volt, és ezt csak fokozta a gyönyörűen berendezett házikó.

Harangozó Éva