Nászutas pár - nászutas pár és a szűkebb család - nászutas pár és a népesebb násznép - nászajándék: szállásutalvány - ajánlott őrségi szállás

 orsegi_szallas

A veleméri Csinyálóház (egy nászutas párnak, vagy gyermekes családnak ajánlott őrségi lakosztály) emeleti hálószobája

 

Nászutas pár

Velemér, az Őrség és a veleméri Csinyálóház ideális helyszíne az esküvőnek és a nászútnak. Ez a különleges szépségű lakosztály a kényelmével, a természethez való közelségével és az elkülönültségével egy életre szóló, felejthetetlen élményt jelenthet minden fiatal párnak. S mindezt a szépséget elérhető áron. 

orsegi_szallashely

A veleméri Csinyálóház (egy nászutas párnak, vagy gyermekes családnak ajánlott őrségi lakosztály) emeleti hálószobája

 

Nászutas pár és a szűkebb család

Amennyiben a nászutas párt a család is elkíséri (például azért, mert az esküvőt a veleméri Szentháromság-templomban tartják), akkor kézenfekvő, hogy az esküvő és az ünnepi vacsora után a család nem utazik azonnal haza, hanem legalább egy éjszakát az Őrségben töltenek. Erre kínál kitűnő lehetőséget a Csinyálóházzal egy portán található Cserépmadár szállás, amelynek 3 szobájában összesen 11 ágy áll a vendégek rendelkezésére. Az étkezőben egy kb. 10 fős csoport megvacsorázhat és folytathatja a vigadozást azt követően is, amikor a fiatal pár már visszavonult a külön épületben lévő nászutas lakosztályba. Meleg ételt a legjobb őrségi étteremből szállítanak házhoz, ha a kedves vendégek legalább 5 adagot megrendelnek.

 

 orsegi_szallas

A veleméri Cserépmadár szállás étkező-előtere (az innen nyíló tágas konyhában további 4 fő étkezhet)

 

A nászutas pár és a népesebb násznép

Amennyiben a Cserépmadár szállás 3 szobája és 11 ágya nem lenne elegendő a nászutas párt kísérő násznép elhelyezésére, akkor a közvetlen közelben (két-háromszáz méteren belül)  további szálláshelyek is igénybe vehetők. Ezekkel együtt kb. 30 fő szállhat meg a közelben. Ha ez sem lenne elég, akkor kb. 5 kilométeres körzeten belül további kb. 100 főt lehet elhelyezni.

orsegi_szallas

A veleméri Cserépmadár szállás Belső szobája

 

Nászajándék: szállásutalvány

szallasutalvany

Ön is vásárolhat a fentihez hasonló szállásutalványt nászajándékba, vagy más alkalomból is; a laminált kép önmagában is kedves és tetszetős ajándék, amelyet  bekeretezve, vagy egy fiók mélyén sokáig meg lehet őrizni és egy életen át emlékezteti a megajándékozottat a Veleméren töltött boldog napokra. Hívjon most! 06(20)534-2780

 

Ajánlott őrségi szállás

A veleméri Csinyálóház mellett a véle azonos portán lévő Cserépmadár szállás szolgáltatását is ajánljuk (3 szoba, 3 fürdőszoba, konyha, étkező, 11 férőhely). Honlap: www.cserepmadar.hu . Villanyposta: foglalas@cserepmadar.hu . Telefon: 06(20)534-2780. A szállásdíj kifizethető a Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP Kártya) segítségével is.

 

 orsegi_szallas

A veleméri Cserépmadár szállás Kamra szobája

Bababarát őrségi falusi magánszálláshely antik parasztbútorokkal
(2 szoba, 5 ágy, fürdőszoba, konyha)

9946 Velemér, Fő utca 7
+36-20-534-2780

foglalas@csinyalohaz.hu

 

K&H Szép kártya elfogadóhely

OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

Elfogadott bankkártyák: VISA, Mastercard, American ExpressElfogadott bankkártyák: VISA, Mastercard, American Express

Orsegi Wellness Akcio Csinyalohaz

Rólunk mondták

Elsosorban a ház különös varázsa fogott meg bennünket. Ha valaki igazi nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik, itt igazán megkaphatja.

Molnár József, Nagyesztergál


Az Önök háza gyönyörű és minden igényt kielégít.

Szántó Anita


Nekünk maga az Őrség is élmény volt, és ezt csak fokozta a gyönyörűen berendezett házikó.

Harangozó Éva