Szilveszter az Őrségben

 

orsegi_szilveszteri_szallas

Az Őrség szilveszterkor is páratlanul szép

Szilveszteri őrségi szállás ára és foglalása

 

Őrségi szilveszteri szállás csomagárak (egész ház, a szilveszterező személyek számától függetlenül, a férőhelyek erejéig)

A Cserépmadár szállás egy hangulatos őrségi parasztház (3 szoba, 11 ágy, 3 fürdőszoba, konyha, étkező-előtér önálló házban) szilveszterre csomagban, az egész házat együtt) adjuk ki.

A Csinyálóház egy különlegesen szép őrségi lakosztály (2 háló, 5 ágy, fürdőszoba, konyha-étkező, nagy terasz önálló házban) szilveszterre csomagban adjuk ki (vagy önállóan egy max. 5 fős csoportnak, vagy a másik házunkkal egyetemben, ez esetben egy összesen és max. 16 fős társaságnak).

 

Szilveszteri őrségi szállás ára és foglalása

 

 orsegi_szilveszteri_szallas_pezsgo

Ez se kutya, de a jó magyar Törley mellett szilveszterkor aligha rúg labdába ...

 

Meleg ételt (5-10 adag megrendelése esetén) a legjobb őrségi étteremből szállítanak házhoz szilveszterkor is. Őrségi étlap itt!

A szállás vendégei számára lehetőség nyílik arra is, hogy egy igazi veleméri parasztporta vacsoravendégei legyenek.

A menű: szárított gombaleves őrségi vargányából, tökmagolajos krumplisaláta, kemencében sült sertéshús körettel, hőkőnsült perec. Kb. 3800 Ft/fő.

 

 orsegi_rantotthus_etterem_szilveszteri_szallas

Az ígéretes pillanatkép a veleméri szilveszteri vacsora lehetséges - mindenki által kedvelt - fogását ábrázolja; e sorok írója csak félve teszi hozzá, hogy a szarvaspörkölt dödöllével se kutya, a tökös-mákos rétesről nem is beszélve ... a szilveszteri őrségi szállás foglalása

 

szilveszteri_orsegi_szallas

 Különleges őrségi parasztház, különleges szilveszteri élmény

 

 

 

orsegi_szallashely_velemeren

A szilveszteri szállásfoglaláshoz vagy egy boroskancsót, vagy egy könyvet és egy üveg pezsgőt adunk ajándékba!

 

 

Minden kedves vendégünknek és az olvasóinknak kellemes szilvesztert és BUÉK!

 

Ajánlott őrségi szállás

 

A veleméri Csinyálóház (2 háló, 5 ágy, konyha/étkező, fürdőszoba, nagy terasz) mellett ajánljuk még a véle egy portán lévő Cserépmadár szállást (3 szoba, 11 ágy, 3 fürdőszoba, konyha, étkező/előtér) is. Ez utóbbi egy százéves, kényelmes és szépen berendezett parasztház, amelyet gondos felújítás után az őrségi falusi turizmus szolgálatába állítottunk. 

 

- Az öt fő elhelyezésére alkalmas Csinyálóház két hálóval, fürdőszobával és étkezőkonyhával várja a vendégeit (nászutas párnak, vagy gyermekes családnak ajánljuk).  Árak és foglalás.

 

- A véle egy portán található Cserépmadár szállás egy 3 szobás, 3 fürdőszobás, nagy konyhával és étkezővel rendelkező őrségi jellegű vendégház. Kisebb csorportnak ajánljuk, de szobánként is kivehető. Tel: 06(20)534-2780. Honlap: cserepmadar@gmail.com . Villanyposta: cserepmadar@gmail.com . A szállásdíj kifizethető SZÉP Kártya segítségével is. Ez nászutas pár helyett inkább társaságnak, baráti családoknak van teremtve. Egész ház (3 szoba, 3 fürdőszoba, konyha, étkező, 11 ágy). Árak és foglalás.

 

Honlap: www.cserepmadar.hu . Telefon: 06(20)534-2780. Villanyposta: cserepmadar@gmail.com . Tájékoztatást kaphat a foglaltságról és az árakról, valamint szállásfoglalást is kezdeményezhet, ha ide kattint.

Bababarát őrségi falusi magánszálláshely antik parasztbútorokkal
(2 szoba, 5 ágy, fürdőszoba, konyha)

9946 Velemér, Fő utca 7
+36-20-534-2780

foglalas@csinyalohaz.hu

 

K&H Szép kártya elfogadóhely

OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

Elfogadott bankkártyák: VISA, Mastercard, American ExpressElfogadott bankkártyák: VISA, Mastercard, American Express

Orsegi Wellness Akcio Csinyalohaz

Rólunk mondták

Elsosorban a ház különös varázsa fogott meg bennünket. Ha valaki igazi nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik, itt igazán megkaphatja.

Molnár József, Nagyesztergál


Az Önök háza gyönyörű és minden igényt kielégít.

Szántó Anita


Nekünk maga az Őrség is élmény volt, és ezt csak fokozta a gyönyörűen berendezett házikó.

Harangozó Éva